دسته بندی   خدمات
icon-location-header
ورود / ثبت‌نام
icon-location-header
ورود یا ثبت نام
ارسال مجدد کد ویرایش شماره
ارسال کد اعتبارسنجی
کدام استان هستید؟
لوکیشن دستگاه شما آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال وبختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان وبلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه وبویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد
ساختمان ساختمان arrow
نظافت و بهداشت نظافت و بهداشت arrow
تاسیسات تاسیسات arrow
تعمیرات تعمیرات arrow
حیوانات حیوانات arrow
جابجایی و حمل بار جابجایی و حمل بار arrow
اجاره وسایل اجاره وسایل arrow
تعمیر خودرو تعمیر خودرو arrow
کسب و کار کسب و کار arrow
زیبایی زیبایی arrow
مراسم و تفریحات مراسم و تفریحات arrow
دیجیتال و کامپیوتر دیجیتال و کامپیوتر arrow
ساختمان ساختمان arrow
نظافت و بهداشت نظافت و بهداشت arrow
تاسیسات تاسیسات arrow
تعمیرات تعمیرات arrow
حیوانات حیوانات arrow
جابجایی و حمل بار جابجایی و حمل بار arrow
اجاره وسایل اجاره وسایل arrow
تعمیر خودرو تعمیر خودرو arrow
کسب و کار کسب و کار arrow
زیبایی زیبایی arrow
مراسم و تفریحات مراسم و تفریحات arrow
دیجیتال و کامپیوتر دیجیتال و کامپیوتر arrow
نقاشی خانه و ساختمان arrow
آهنگری و جوشکاری arrow
عمران و ساختمان arrow
آلومینیوم سازی arrow
برقکاری arrow
کابینت سازی arrow
کلید سازی arrow
نرده و حفاظ استیل arrow
عایق کاری arrow
رنگ آمیزی صنعتی arrow
بنایی و ساخت و ساز arrow
نجاری و چوب arrow
کار در ارتفاع arrow
باغبانی arrow
شیشه بری و قابسازی arrow
دکوراسیون داخلی arrow
شارژ کپسول آتش نشانی

شارژ کپسول آتش نشانی

از 100,000 تا 1,000,000 تومان
شروع کنید
تهرانlocation-icon
gift دریافت رایگان پیشنهاد
selected-person ارتباط مستقیم با متخصص و توافق
خانه > شارژ کپسول آتش نشانی
دریافت پیشنهاد رایگان
دریافت رایگان پیشنهاد
ارتباط مستقیم با متخصص و توافق
ارتباط مستقیم با متخصص و توافق
پشتیبانی ۲۴ ساعته
پشتیبانی ۲۴ ساعته
شروع کنید
راهنمای قیمت
سرویس شارژ کپسول آتش نشانی
متخصصین برتر
راهنمای نحوه ثبت سفارش
نظرات کاربران
خدمات مشابه
شارژ کپسول آتش نشانی یکی از مهم‌ترین اقدامات جهت اطمینان از عملکرد صحیح این کپسول‌ها است. آتش‌سوزی‌ها بلایایی هستند که می‌توانند در هر جایی از جمله خودروها، منازل مسکونی، مجتمع‌های تجاری، شرکت‌ها و ادارات یا کارخانه‌های صنعتی رخ دهند. به همین دلیل وجود این کپسول‌ها در این فضاها ضروری است. این کپسول‌ها به عنوان یکی از ابزارهای ایمنی، می‌توانند به سرعت منابع آتش را در لحظات بحرانی سرکوب و از عواقب شدید گسترش آتش جلوگیری کنند. اگرچه کپسول‌های آتش نشانی معمولاً در اکثر شرایط قابل اعتماد هستند، اما یکی از مشکلات عمده آن‌ها، خالی شدن شارژ است. به همین دلیل خدمات شارژ کپسول آتش نشانی در محل، بهترین گزینه برای استفاده مجدد از این ابزارها به شمار می‌رود. اگر شارژ کپسول آتش نشانی شما خالی شده و قصد دارید آن را دوباره شارژ کنید، می‌توانید درخواست خود را در کمک‌کار به صورت رایگان ثبت کنید و منتظر پیشنهادات متخصصان جهت انجام کار باشید.
بیشتر بدانید
قیمت شارژ کپسول آتش نشانی در بهار ۱۴۰۴ چقدر است؟
skill-price-range
1,000,000 تومان
بیشینه قیمت
100,000 تومان
کمینه قیمت
300,000 تومان
قیمت متوسط
متخصصین برتر
مهدی اسمعیل نیا
مهدی اسمعیل نیا

شارژکننده کپسول آتش‌نشانی

نصب سیستم اعلام حریق و اطفای حریق با ۵ سال سابقه کار عیب یابی نصب و شارژ کپسول و تعمیر نگهداری
اجرای سیستم اعلام و اطفای حریق
نصب آرامبند
شارژ کپسول آتش نشانی
سعید نیکنام
سعید نیکنام

شارژکننده کپسول آتش‌نشانی

کارهای اجرایی برق ساختمان انجام میشه مثل سیم کشی ساختمان با اصولی ترین شیوه ممکن نصب دزدگیر اماکن نصب دوربین و... بنده لیسانس برق قدرت دارم و به مدت ۷ سال هست که کار برق و نصب تابلو انجام میدم
نصب کلید و پریز هوشمند
شارژ کپسول آتش نشانی
نصب پرده هوشمند و برقی
اجرای سیستم اعلام و اطفای حریق
نصب قفل برقی
نصب لامپ هالوژن
نصب کلید و پریز
سیم کشی ساختمان
برقکاری ساختمان
نصب و تعمیر دزدگیر ساختمان
نصب و تعویض فیوز
نصب دوربین مداربسته
رفع اتصالی برق
نصب قفل دیجیتال
افشین قانعی
افشین قانعی

شارژکننده کپسول آتش‌نشانی

نیازمند ربات خرید لاستیک و ثبت نام وام ازدواج
شارژ کپسول آتش نشانی
عماد راستی
عماد راستی

شارژکننده کپسول آتش‌نشانی

شارژ کپسول آتش نشانی

شارژ کپسول آتش نشانی در محل

کپسول آتش نشانی چیست و چه مزایایی دارد؟

کپسول‌های آتش نشانی دستگاه‌های کوچک و قابل‌حمل هستند که با استفاده از آب و ترکیبات مخصوص، در خاموش کردن شعله‌ها و آتش‌سوزی‌های کوچک به شما کمک می‌کنند. این کپسول‌ها معمولا یا حرارت مواد در حال سوختن را کاهش می‌دهند یا اکسیژن را از آتش می‌گیرند. این ابزارها مزایای زیادی دارند که برخی از آن‌ها عبارتند از:
  • واکنش سریع: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های کپسول آتش نشانی این است که شما می‌توانید آتش را در مراحل اولیه خود خاموش کنید. بر اساس گفته‌های انجمن ملی محافظت در برابر آتش، اکثر آتش‌ها در مراحل اولیه قابل مهار کردن هستند. اما بعد از گذشت چند دقیقه، از کنترل خارج می‌شوند. کپسول‌های آتش نشانی از تبدیل شدن آتش‌سوزی‌های کوچک به یک فاجعه جلوگیری می‌کنند.
  • سهولت استفاده: مزیت بعدی این ابزارهای ایمنی، استفاده آسان از آن‌ها است. به‌طوری که افراد با سنین مختلف می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.
  • مقرون به صرفه و ایمن: قیمت خرید و نگهداری کپسول‌های آتش نشانی زیاد نیست. در نتیجه یک گزینه به‌صرفه برای خانه‌ها و کسب و کارها محسوب می‌شود. همچنین در صورت شارژ کپسول آتش نشانی به‌طور منظم، می‌توانید به مدت طولانی از آن‌ها استفاده کنید و از خرید کپسول جدید بی‌نیاز شوید.
  • حفاظت از جان و مال: بی‌شک بهترین مزیت استفاده از این ابزارها، حفاظت از جان و مال شماست. طبق آمار منتشرشده حدودا ۸۰٪ صدمات ناشی از آتش‌سوزی، در منازل مسکونی اتفاق می‌افتد. بنابراین وجود این کپسول‌ها در خانه به شما اطمینان خاطر می‌دهد که در صورت بروز هرگونه آتش‌سوزی، به‌سرعت می‌توانید نسبت به خاموش کردن آن اقدام کنید.
  • ملاحظات زیست‌محیطی: مدل‌های جدید این کپسول‌ها به دلیل داشتن موادی مثل کربن دی‌ اکسید و پودر خشک، نسبت به مدل‌های قدیمی آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کنند و استفاده از آن‌ها مضر نیست.
  • الزامات و قانون‌ها: تقریبا در تمامی کشورها، وجود کپسول‌های آتش نشانی در مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و کارخانه‌ها ضروری است. بنابراین داشتن این ابزارها هم برای ایمنی و هم برای جلوگیری از جریمه شدن ضروری است.

انواع کپسول‌ها آتش نشانی کدام هستند؟

به طور کلی انواع مختلفی از کپسول‌های آتش نشانی در بازار موجود است که هر کدام کاربردها و ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند. روش شارژ کپسول آتش نشانی نیز بر اساس مدل آن متفاوت است. اولین گام برای انتخاب کپسول مناسب این است که بررسی کنید چه موادی در محل وجود دارند که باید از آتش محافظت شوند. این مواد در ۶ کلاس تقسیم‌بندی می‌شوند که شامل:
  • آتش‌سوزی کلاس A ناشی از مواد جامد کربنی قابل احتراق مانند کاغذ، چوب یا منسوجات
  • آتش‌‌سوزی کلاس B ناشی از مایعات قابل اشتعال مانند پارافین، بنزین، گازوئیل یا روغن (اما نه روغن پخت و پز)
  • آتش‌سوزی کلاس C ناشی از گازهای قابل اشتعال، مانند بوتان، پروپان یا متان
  • آتش‌سوزی کلاس D ناشی از سوزاندن فلزات، مانند آلومینیوم، لیتیوم یا منیزیم
  • آتش‌سوزی ناشی از تجهیزات الکتریکی
  • آتش‌سوزی کلاس F ناشی از چربی‌ها و روغن‌های پخت و پز.
بر اساس علت آتش‌سوزی، نوع کپسول انتخابی متفاوت است. در ادامه انواع مختلف این ابزارهای ایمنی را برای شما شرح می‌دهیم.

کپسول آتش نشانی بر پایه آب

خاموش‌کننده‌های بر پایه آب فقط برای آتش‌سوزی کلاس A استفاده می‌شوند. بنابراین، این کپسول‌ها را می‌توان برای مقابله با آتش‌سوزی ناشی از مشتعل شدن کاغذ، چوب، نی، زغال سنگ، لاستیک، پلاستیک جامد و اثاثیه نرم استفاده کرد. کپسول‌های آتش نشانی بر پایه آب، رایج‌ترین و ارزان‌ترین نوع آن‌ها هستند. این مدل‌ از طریق خیس کردن مواد در حال سوختن، آتش را خنک کرده و گرما را جذب می‌کند. آن‌‌ها اغلب در مغازه‌ها، دفاتر، اماکن خرده فروشی، مدارس، هتل‌ها، انبارها و اماکن خانگی استفاده می‌شوند. شارژ کپسول آتش نشانی بر پایه آب بهتر است به صورت دوره‌ای و منظم انجام شود.

کپسول آتش نشانی میست آبی

کپسول‌های آتش نشانی میست آبی یکی از جدیدترین و قدرتمندترین ابزارهای خاموش‌کننده آتش هستند. این کپسول‌ها، غبار بسیار ظریفی از ذرات آب خشک و غیرمعدنی میکروسکوپی را تراوش می‌کنند. این نوع از کپسول‌ها تقریبا برای تمامی انواع آتش‌سوزی از جمله کلاس A، B، C و F موثر و ایمن هستند. بنابراین با استفاده و شارژ کپسول آتش نشانی میست آبی، نیازی به تامین بیش از یک نوع خاموش‌کننده نخواهید داشت. این کپسول‌ها با خنک کردن آتش و کاهش عرضه اکسیژن کار می‌کنند. این ابزار هیچ‌گونه پسماند یا آسیب جانبی باقی نمی‌گذارد و مانند خاموش‌کننده‌های بر پایه آب، قابل بازیافت است.

کپسول آتش نشانی فومی

کف و فوم موجود در این کپسول‌ها، آتش‌سوزی‌های ناشی از جامدات و مایعات (کلاس A و B) را خاموش می‌کند، اما برای چربی‌های قابل اشتعال یا روغن‌های پخت و پز (کلاس F) مناسب نیست. از کپسول‌های آتش نشانی فوم برای مایعات قابل اشتعال مانند بنزین، رنگ یا تربانتین استفاده می‌شود. این کپسول‌ها در برخی از آتش‌سوزی‌های الکتریکی در صورتی که از فاصله 1 متری پاشیده شوند، موثر هستند. کپسول‌های فومی پس از استفاده، باقیمانده‌هایی ایجاد می‌کنند که باید تمیز شود. شارژ کپسول آتش نشانی فومی هزینه متفاوتی از سایر کپسول‌ها دارد.

کپسول آتش نشانی پودر خشک

کپسول آتش نشانی پودری برای مهار مواد جامد، مایعات و گازهای در حال سوختن (آتش‌سوزی کلاس A، B و C) استفاده می‌شود. برخی از کپسول‌های آتش نشانی پودری نیز به صورت تخصصی برای مقابله با آتش‌سوزی نوع D شامل فلزات قابل احتراق مانند لیتیوم، منیزیم یا آلومینیوم طراحی شده‌اند. این ابزارها با استفاده از پودر، لایه‌ای تشکیل می‌دهند که آتش را خفه می‌کند و از گسترش آن جلوگیری می‌کند. البته این کپسول‌ها معایبی هم دارند مثل:
  • پودر به مواد نفوذ نمی‌کند و اثر خنک‌کنندگی موثری ندارد. به همین دلیل ممکن است باعث شعله‌ور شدن مجدد آتش شود.
  • این پودر در صورت استنشاق خطرناک است، بنابراین باید در مکان‌هایی با تهویه مناسب استفاده شود و برای ادارات و اماکن خانگی مناسب نیست.
  • پودر به اثاثیه نرم، ماشین‌آلات و غیره آسیب می‌رساند و پس از استفاده نیاز به تمیز کردن دارد.
  • این کپسول‌ها را نمی‌توان در آتش‌سوزی‌‌های کلاس F استفاده کرد.
به همین دلیل استفاده و شارژ کپسول آتش نشانی فومی برای مصارف خانگی ممکن است مناسب نباشد.

کپسول آتش نشانی CO2

این کپسول‌ها فقط حاوی گاز دی اکسید کربن تحت فشار هستند و بنابراین هیچ باقیمانده‌ای باقی نمی‌گذارند. خاموش‌کننده‌های دی اکسید کربن (CO2) در آتش‌سوزی مایعات قابل اشتعال یعنی کلاس B و آتش‌سوزی‌های الکتریکی مانند تجهیزات کامپیوتری بزرگ استفاده می‌شوند. بنابراین در دفاتر کاری بسیار کاربردی هستند. CO2 با خفه کردن آتش، از آسیب به وسایل الکتریکی جلوگیری می‌کند. برخی از مشکلات این مدل شامل:
  • کپسول‌های آتش نشانی CO2 در هنگام تخلیه بسیار سرد می‌شوند و در صورت نداشتن نازل عایق، ممکن است باعث یخ زدن انگشتان شوند.
  • در فضاهای بسته ممکن است باعث خفگی شوند.
  • هزینه خرید و شارژ کپسول‌ آتش نشانی CO2 بسیار گران است.

شارژ کپسول آتش نشانی هر چند وقت یکبار باید انجام شود؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که شارژ کپسول‌های آتش نشانی باید به صورت دوره‌ای و منظم انجام شود. یعنی حتی اگر شما از کپسول خود استفاده نکرده باشید، باز هم باید حداقل سالی یک‌بار نسبت‌ به شارژ مجدد آن اقدام کنید. برخی از نکات مربوط به شارژ کپسول آتش نشانی به شرح زیر است:
  • همان‌طور که اشاره شد، کپسول‌های آتش نشانی باید به‌صورت سالانه شارژ شوند. حتی اگر مورد استفاده قرار نگرفته باشند.
  • حتما از مراکز معتبر و دارای امکانات استاندارد برای شارژ کپسول خود کمک بگیرید.
  • شرایط دمایی محیط می‌تواند بر زمان شارژ کپسول‌ها تاثیرگذار باشد.
  • پلمپی که روی این ابزارها چسبانده می‌شود، به هیچ عنوان نباید باز شود. در این صورت باید برای شارژ مجدد کپسول خود اقدام کنید.

هزینه شارژ کپسول آتش نشانی در محل چقدر است؟

به‌طور کلی هزینه انجام این خدمات به عوامل مختلفی بستگی دارد، در نتیجه قیمت آن ثابت نیست. با این حال برخی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت شارژ کپسول آتش نشانی عبارتند از:
  • نوع کپسول: همان‌طور که اشاره شد، کپسول‌های آتش نشانی انواع مختلفی دارند و از مواد مختلفی برای مهار کردن آتش استفاده می‌کنند. در نتیجه هزینه شارژ آن‌ها یکسان نیست.
  • ظرفیت کپسول: عامل تاثیرگذار بعدی بر قیمت این خدمات، ظرفیت کپسول آتش نشانی است. این کپسول‌ها در ظرفیت‌های مختلفی تولید می‌شوند. مسلما هرچقدر کپسول شما بزرگ‌تر باشد، به مواد بیشتری برای شارژ کامل نیاز دارد. در نتیجه، هزینه نهایی افزایش خواهد یافت.
  • نوع و کیفیت مواد: بسته به نوع و کیفیت مواد استفاده‌شده برای شارژ کپسول، هزینه‌ها متفاوت خواهد بود. مثلا هزینه شارژ کپسول آتش نشانی پودری با co2 متفاوت است.

شارژ کپسول آتش نشانی با کمک‌کار

کپسول‌های آتش نشانی به عنوان یک ابزار ضروری اطفاء حریق، دارای مزایای بی‌شماری از جمله قابلیت حمل، سهولت کار و مناسب بودن برای انواع آتش سوزی‌ها هستند. با این حال این کپسول‌ها محدودیت‌هایی مثل نیاز به شارژ مجدد نیز دارند. برای عملکرد صحیح و کارایی درست این ابزار، بهتر است هر یک یا چند سال برای شارژ مجدد آن اقدام کنید. اگر نیاز به شارژ کپسول آتش نشانی خود دارید، دریافت این خدمات در محل یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده مجدد از این ابزارهای ایمنی محسوب می‌شود. جهت شارژ کپسول آتش نشانی، درخواست خود را در کمک‌کار ثبت کنید و منتظر بمانید تا متخصصان جهت انجام کار به شما پیشنهاد قیمت دهند. در نهایت توافقات لازم را با متخصص انتخابی انجام دهید.
راهنمای تصویری نحوه ثبت سفارش
order-guide-checklist
ثبت سفارش
order-guide-arrow
order-guide-select
بررسی و انتخاب بهترین متخصص
order-guide-arrow
order-guide-done
انجام کار
راهنمای متنی نحوه ثبت سفارش
1
در فرم ثبت سفارش، درخواست خود را ثبت کرده و توضیحات یا جزئیات خدمت درخواستی خود را جهت بررسی توسط متخصصان شرح دهید.
2
پیشنهادها، قیمت‌ها، امتیازات و نظرات متخصصان را بررسی کنید و در صورتی که نیاز دارید با آن‌ها تماس گرفته و سر جزئیات صحبت کنید. پس از انتخاب متخصص نهایی، حتما داخل سایت یا اپلیکیشن، پروسه سفارش را تکمیل کنید تا از خدمات پشتیبانی کمک کار برخوردار شوید.
3
پس از اعزام متخصص و انجام کار، با متخصص تسویه کنید و نظر و امتیاز خود را در سایت یا اپلیکیشن کمک کار ثبت کنید. در نظر داشته باشید اگر خدمت شما قبل از شروع کار، نیاز به بررسی حضوری متخصص داشت و در نهایت برای شروع انجام کار به توافق نرسیدید، مبلغ 200 هزار تومان، بابت هزینه رفت و آمد و عیب‌یابی کارشناس در نظر گرفته می‌شود.
نظرات کاربران
خدمات مرتبط
ثبت سفارش
پشتیبانی