بنایی
خدمات بنایی با کمک کار چیست؟
خدمات بنایی یکی از مواردی است که توسط تیم کمک کار ارائه میشود. است. برای تعریف خدمات بنایی میتوان به فعالیتهایی مانند عملیاتهای ساختوساز، تخریب بنا یا نوسازی ساختمان، اشاره کرد که در ادامه راجع به مراحل و هزینههای هر یک از این موارد توضیح میدهیم. ارائه خدمات بنایی آنلاین در کمک کار این امکان را به شما میدهد تا در پروژههای خود از استادبنا و کارگر بنایی ماهر استفاده کنید. معمولا خدمات بنایی بر قسمت اجرایی کار متمرکز است؛ به همین دلیل بهکارگیری نیروی ماهر تاثیر مستقیمی در نتیجه کار دارد. تیم کمک کار بنایی به شما کمک میکند تا از بهترین نیروهای اجرایی برای خدمات بنایی استفاده کنید.
تاریخچه بنایی
جالب است بدانید تاریخچه بنایی به سالها پیش از میلاد مسیح بازمیگردد. بر اساس یافتههای مورخان، منشاء بنایی به تمدنهای مصر و بینالنهرین میرسد. در آن زمان ( حدود 3000 سال پیش از میلاد مسیح) انسانها از سنگ برای ساخت ساختمانهای بنایی استفاده میکردند.
در ابتدا همه سازهها از سنگ و آجر ساخته میشد؛ اما تمدنهای قرون وسطی باعث پیشرفت چشمگیر این مهارت شدند. استفاده از کاشی و تکنیکهای جدید در این دوره رونق گرفت. به دلیل توسعه دیرهنگام این مهارتها، امروزه بیشتر آثار بزرگ معماری در جهان، به روش بنایی ساخته شدهاند.
مراحل اجرای بنایی در ساختمان
اجرای بنایی ساختمان، مراحل مختلفی دارد که در ادامه به صورت گامبهگام آن را مورد بررسی قرار میدهیم. اولین مرحله پیش از شروع بنایی و ساخت ساختمان، بررسی ویژگیهای زمین و تحقیقات حقوقی است. پس از اطمینان از شرایط اولیه، میتوان برای گرفتن مجوزهای مورد نیاز اقدام کرد. پس از طی این دو مرحله، حالا میتوان بنایی ساختمان را آغاز کرد.
اولین مرحله برای اجرای بنایی، آمادهسازی زمین است. در این مرحله سطح زمین باید به صورت کامل از انواع آلودگیها پاک شود و اثری از مواد اضافی نباشد.
در مرحله بعدی، نقشه ساختمان از کاغذ به روی زمین منتقل میشود و نقاط مهم و اجزای ساختمان روی زمین مشخص میشوند. نحوه پیادهسازی نقشه به ابعاد ساختمان بستگی دارد.
مرحله سوم شامل گودبرداری و اجرای فونداسیون است. این مرحله یکی از مهمترین مراحل بنایی ساختمان است. در این مرحله، اقدامات مختلفی مانند تشخیص و تعیین عمق گودبرداری و آزمایشات مربوط به این موضوع صورت میگیرد.
پس از گودبرداری زمین، نوبت به آرماتوربندی میرسد. این مرحله در واقع شروع ساخت ساختمان است. در آرماتوربندی، لایهای بتنی بر سطح زمین قرار میگیرد و با استفاده از میلگردها، مجموعهای منظم برای حفظ استحکام ساختمان به وجود میآید.
آرماتوربندی نیازمند صرف دقت و ظرافت بالایی است؛ زیرا پایداری ساختمان به این مرحله وابسته است. انجام عملیات آرماتوربندی وابسته به ارتفاع ساختمان و تعداد طبقات ساختمان است. هر چه ساختمان از ارتفاع بیشتری برخوردار باشد، تراکم و قطر میلگردهای به کار رفته در فونداسیون بیشتر میشود.
مرحله چهارم، بتنریزی است. استحکام بتنهایی که در این مرحله استفاده میشوند، در استحکام ساختمان موثر است. معمولا بتنهای آماده علاوه بر استانداردبودن، از کیفیت خوبی برخوردارند.
پس از قالببندی و بتنریزی ساختمان، مرحله ساخت سازه و اسکلت بنا آغاز میشود. در این مرحله با استفاده از دانش مهندسان حرفهای، اسکلتی اصولی برای ساختمان ایجاد میشود.
یکی دیگر از معیارهای استحکام سازه، استفاده از اسکلت مناسب است و معمولا از اسکلتهای بتنی برای بنایی ساختمانها استفاده میشود. به دلیل حساسیت بالا، تمامی مراحل این قسمت باید توسط مهندس ناظر و مهندس سازه بررسی و تائید شود.
در مرحله پنجم اجرای بنایی، ساخت سقف یا طاق است. این مرحله به اصطلاح طاقزنی نامیده میشود. در مرحله طاقزنی، بار دیگر اتصالات و فاصله آرماتورهای سقف بررسی میشود و در صورت استاندارد بودن شرایط، بتنریزی سقف شروع میشود.
پس از تکمیل سقف ساختمان، نوبت به دیوارچینی میرسد. نوع و جنس دیوارهای ساختمان به دلیل لزوم مقاومت در برابر زلزله و عایق صدابودن، حائز اهمیت است. به طور معمول از آجر، سنگ یا فلزات برای دیوارکشی استفاده میشود؛ اما امروزه استفاده از آجر به دلیل عدم امنیت و عایق صدا نبودن، کمتر شده. دیوارهای پیشساخته و عایق جایگزین مناسبی برای آجرها هستند.
هفتمین مرحله بنایی، اجرای تاسیسات الکتریکی و مکانیکی ساختمان است. در این مرحله لولهکشی آب و گاز و سیمکشی برق ساختمان انجام میشود. اجرای تاسیسات الکتریکی به دو صورت توکار و روکار انجام میشود که انتخاب این مورد به سلیقه و خواست کارفرما وابسته است. اما ترجیح بیشتر افراد، اجرای تاسیسات توکار است.
علاوه بر موارد ذکر شده، تاسیساتی مانند سیستم اطفاء حریق، دوربین مداربسته، آنتن مرکزی و موارد اینچنینی، در این مرحله اجرا میشوند.
در صورتی که ساختمان سه طبقه یا بیشتر باشد، پس از اجرا تاسیسات، مراحل آهنکشی و نصب آسانسور شروع میشود. این مرحله به عهده شرکتهای مرتبط با آسانسور است.
مرحله نهم از بنایی ساختمان، اجرای کفسازی طبقات ساختمان است. کفسازی در دو مرحله عایقبندی و شیببندی و تعیین مسیر اتصالات انجام میشود. در این مرحله از ساخت بنا با استفاده از مصالح مناسب از قبیل سنگ، کاشی، سرامیک، موزاییک یا پارکت، کف ساختمان یا طبقه را میپوشاند و سپس برای افزایش استحکام آن؛ آببندی میکند.
پس از آن نوبت به نصب در و پنجره ساختمان و سپس گچ و خاک ساختمان میرسد. گچ و خاککردن ساختمان باعث عایقشدن دیوارها در برابر گرما و صدا شده و همچنین مانع دید تاسیسات ساختمانی میشود.
پس از این مرحله، نوبت گچکشی دیوارهای ساختمان میرسد. در این قسمت سقف و تمام دیوارهای ساختمان با گچ پوشانده میشود. خشکشدن گچها به 2 تا 5 روز زمان نیاز دارد. پس از این، رنگکاری ساختمان انجام میشود.
گام بعدی، نماکردن ساختمان و دکوراسیون داخلی آن است. انواع مختلفی نما برای ساختمان وجود دارد که شامل: نمای سنگی، شیشه، آجری، چوب، سرامیک، کلاسیک، رومی، کنیتکس، نانو و نمای سنتی است. نما مناسب با توجه به شرایط محیطی و سبک ساختمان انتخاب میشود.
طراحی دکوراسیون داخلی، آخرین مرحله بنایی ساختمان است. این مرحله شامل موارد مختلفی مانند نصب کابینت، سرویس بهداشتی، کمد دیواری و غیره است. این مرحله با کمکگرفتن از طراحان داخلی به صورت اصولی انجام میشود.
در پایان همه این مراحل و نهاییشدن کارهای ساختمان، با بازدید کارشناس فنی شهرداری، مجوزی تحت عنوان "پایان کار" صادر شده و به این طریق مراحل اجرای بنایی در ساختمان به درستی پایان میپذیرد.
خدمات بنایی ساختمان شامل چیست؟
امروزه خدمات بنایی ساختمان طیف وسیعی از خدمات اجرایی تخصصی را در برگرفته و اجرای آن نیازمند استفاده از نیروهای متخصص و ماهر است. ساخت یک سازه مراحل مختلفی دارد که در هر کدام از آنها، افرادی با مسئولیتهای متفاوت فعالیت میکنند و بنایی حرفهای چیزی است که میتواند نتیجه تلاش آنها را به خوبی نشان دهد.
پروژههای بنایی شامل عملیاتهای ساختوساز، بازسازی و تخریب ساختمان است. در این پروژهها نظارت بر عهده مهندسین است و کارهای اجرایی توسط تیم بنایی انجام میشود.
به طور کلی میتوان خدمات بنایی را به دو دسته کلی و جزئی تقسیم کرد. خدمات بنایی کلی شامل مواردی مانند ساخت یا بازسازی بنا و خدمات ساختمانی جزئی شامل ایجاد هرگونه تغییر جزئی در ساختمان میشود؛ لیست خدمات بنایی جزئی شامل: گچکاری، سنگکاری، کاشیکاری، سیمانکاری، بتنریزی، شناژ، تخریب دیوار، سفتکاری، اجرای نمای ساختمان، دیوارچینی و غیره است.
تخریب و جابهجایی دیوار
تخریب یا جابهجایی دیوار هم یکی از کارهایی است که هنگام بازسازی ساختمان انجام میشود. معمولا تخریب دیوار به منظور ایجاد فضای بیشتر یا ساخت دیوار جدید انجام میشود. روش تخریب هر دیوار بر اساس ماهیت آن تغییر میکند. برای مثال برای تخریب یا حتی تعمیر دیوار باربر لازم است پیش از شروع کار، یک ستون نگهدارنده برای آن در نظر گرفته شود. در حالی که تعمیر یا جابهجایی دیوارهای جداکننده، بدون ستون هم ممکن است.
ساخت اتاق
امروزه برخی از خانهها یا آپارتمانها به دلیل طراحی نامناسب یا مشکلات دیگر، اتاق مناسبی ندارند؛ به همین دلیل ممکن است مالکین خانه پس از مدتی تصمیم بگیرند با تغییر نقشه داخلی و بازسازی فضای خانه، اقدام به ساخت اتاق کنند. علاوه بر این ممکن است خانه از اتاقهای کافی برخوردار باشد و بازسازی اتاق نیاز اصلی ساکنین آن باشد.
اضافه کردن اتاق یا استفاده از خدمات ساخت اتاق؛ تفاوتی ندارد. با ثبت درخواست در کمک کار میتوانید به سادگی از یک بنا ماهر برای ساخت اتاق کمک بگیرید.
اضافه کردن پنجره
یکی از مهمترین معیار فضای ساختمان، بهرهمندی از نور طبیعی است. اضافه کردن پنجره یکی از راههای استفاده از تهویه هوا طبیعی و نور خورشید است. نصب پنجرههای دوجداره علاوه بر عایق صدا، از ورود گرما و سرما به محیط داخلی هم جلوگیری میکند. اگر شما هم قصد دارید با اضافهکردن پنجره، زیبایی فضای خانه را چندبرابر کنید، میتوانید از طریق سایت کمک کار برای دریافت خدمات بازسازی پنجره و خدمات نصب پنجره سفارش خود را ثبت کرده و از بهترین متخصصین این امر استفاده کنید.
خردهکاریها و تعمیرات
خردهکاری بنایی شامل خدمات تعمیرات کوچک است. این خدمات معمولا شامل تعمیرات داخلی و خردهکاری ساختمان مانند تعمیر سقف، عایقبندی ساختمان، تعمیر و یا
نصب کاشی و سرامیک و غیره است. تعمیرات ساختمانی جزئی زیرمجموعه کارهای کلیتر قرار گرفته منحصر به کارهای ترمیمی و بازسازی است. دسترسی به این خدمات در سایت کمک کار امکانپذیر است.
سایر خدمات بنایی ساختمان
خدمات بنایی خاص مانند نصب توالت و سرویس بهداشتی، قیرگونی و هرگونه تعمیرات و تغییرات ساختمان در سایت کمک کار قابل سفارش است. شما میتوانید با ثبت درخواست از نیروی کار ماهر در انجام پروژههای ساختمانی و خدمات بنایی متفرقه استفاده کنید.
تقسیمبندی خدمات بنایی
بنای سفتکار: این استادبنا در مراحل مربوط به گودبرداری، بتنریزی، نصب ستون و دیوارچینی فعالیت دارد. نظارت استاد بنا در این مراحل باعث بالا رفتن کیفیت کار و به تبع آن افزایش استحکام ساختمان میشود.
بنا گچکار: گچکاری یا اصطلاحاً نازککاری، یکی از مراحل مهم ساختمانسازی است. بهکارگیری یک استادبنا ماهر در این زمینه، باعث ترازشدن دیوار و سقف ساختمان و چندین برابرشدن زیبایی آن میشود.
بنا کاشیکار: وظیفه استادبنا کاشیکار، اجرای کفسازی ساختمان است. تخصص بنا کاشیکار در چسباندن و ترازکردن کاشی یا سرامیکها است. شیببندی صحیح و تمیزی کار از مهارتهای مهم این افراد است.
انواع مصالح بنایی کدامند؟
مصالح مورد استفاده در بنایی شامل آجر، سنگ، سیمان و ملات است که به مرور زمان و پیشرفت ساختمانسازی و انواع مصالح ساختمانی، آهنآلات و بتن هم به این موارد اضافه شد. دسترسی آسان به مصالح بنایی، صرفه اقتصادی و سازگاری آنها با طبیعت از دلایلی است که به محبوبیت ساختمان بنایی منجر شده است.
ابزارها و تجهیزات مورد نیاز در بنایی
تخصصیشدن بنایی باعث بهوجودآمدن ابزارهای متنوع و زیادی در این شغل شده است. در این بخش قصد داریم برخی از مهمترین تجهیزات بنایی را معرفی کنیم. این ابزارها در زمینههای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. مثلاً برخی از آنها برای کارها تخریب و برخی دیگر برای ساختوساز یا اندازهگیری کاربرد دارند.
بیل یکی دیگر از ابزارهای نامآشنا بنایی است که در زمینههای دیگر هم کاربرد بسیاری دارد؛ به همین دلیل است که کمتر کسی است که تابهحال با این وسیله آشنا نباشد. کاربرد بیل در امور بنایی برای جابهجاکردن خاک و سیمان است.
کمچه ابزاری دستی است که برای صافکردن و پخشکردن ملات از آن استفاده میشود. این ابزار اغلب در بخشهایی که از سیمان استفاده میشود کاربرد دارد.
استانبولی یکی از شناختهشدهترین ابزارهای مربوط به تعمیرات بنایی است که از آن برای آمادهکردن یا حمل ملات استفاده میشود. از ملات برای اتصال اجزای مختلف به یکدیگر استفاده میشود.
حمل بارهای نیمهسنگین در هنگام ساختوساز یکی از مشکلاتی بود که با اختراع فرغون پایان یافت. این ابزار با تقسیم وزن میان چرخ و فرد، جابهجایی بارها را آسان کرده و فرد با استفاده از این وسیله میتواند به تنهایی مصالح مختلفی مانند آجر، سیمان، گچ و غیره را به آسانی جابهجا کند.
شاقول وسیلهای است که برای سنجش امتداد قائم از آن استفاده میشود. استفاده از این وسیله، دقت کار کارگر بنایی را افزایش میدهد. این وسیله از مخروطی فلزی و نخی که به بالای آن متصل است تشکیل شده.
از تراز برای سنجش و کنترل سطوح استفاده میشود. این وسیله یکی از ابزارهای پرکاربرد بنایی است.
چه زمانی به خدمات بنایی نیاز داریم؟
کاربرد خدمات بنایی در صنعت ساختوساز بسیار گسترده است. این گستردگی باعث افزایش تنوع خدمات بنایی و تخصصیشدن هر حیطه شده است. به همین دلیل برای ایجاد هر تغییر در ساختمان، نیاز به بنایی پیدا میکنید.
ساختوساز ساختمان، بازسازی خانه، تعمیرات ساختمانی و سفتکاری بنا از مواردی است که به خدمات بنایی نیاز پیدا میکنید.
در زمان نیاز به خدمات بنایی، گزینههای زیادی برای انتخاب وجود دارد؛ اما شما میتوانید با استفاده از خدمات کمک کار، از مهارت نیروی کار مطمئن شده و نتیجه دلخواهتان را به دست آورید. علاوه بر این، تیم کمک کار میتواند در سایر خدمات تعمیر ساختمان هم گزینههای مناسبی به شما پیشنهاد دهد.
تفاوت بنایی سنتی و مدرن
امروزه ساختمانسازی مدرن جایگزین بنایی سنتی شده است. هماهنگی مصالح با تکنولوژیهای پیشرفته، افزایش ایمنی، قیمت مناسبتر و عدم آسیب به محیط زیست از تفاوتهای بنایی سنتی و مدرن است.
به طور کلی در مقایسه بنایی سنتی و مدرن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سازههای مدرن نسبت به نمونههای سنتی از استحکام و دوام بیشتری برخوردارند.
- ساخت سازههای مدرن زمان کمتری نسبت به سازههای سنتی میگیرد.
- بنایی سنتی اغلب از لحاظ ایمنی در سطح استاندارد نیست. سازههای مدرن ایمنتر هستند.
- از جهت بهکارگیری نیروی انسانی، در ساختمانسازی مدرن افراد کمتری درگیر میشوند.
- بناهای سنتی اغلب فاقد ظرافت هستند.
- در بناهای مدرن بیشتر از مصالح قابل بازگشت به طبیعت استفاده میشود.
هزینههای بنایی: چه عواملی بر قیمتها تأثیر میگذارد؟
هزینههای بنایی به عوامل مختلفی وابسته است که به طور مستقیم از نوسانات ارزی تاثیر میپذیرد. در ادامه این بخش به بررسی عوامل موثر بر قیمت بنایی میپردازیم.
اسکلت ساختمان که در دو نوع بتنی و فلزی به کار میرود، در قیمت خدمات بنایی موثر است. علاوه بر این زمان خرید اسکلت، نحوه پرداخت هزینه و اجرا آن بر هزینه نهایی آن اثرگذار است.
کاربری ساختمان از دیگر مواردی است که بر هزینه ساخت و بنایی موثر است. برای مثال ساختمانی با کاربری تجاری، به دلیل نیاز به خدمات رفاهی بیشتر هزینه بالاتری دارد.
تعداد طبقات از عوامل مهم بر قیمت بنایی است. ساختمانهایی با طبقات بیشتر، هزینه ساخت بیشتری نسبت به ساختمانهای تک طبقه دارند.
مصالحی که در ساختمان استفاده میشود، بخش مهمی از هزینههای بنایی را تشکیل میدهند. به طور کلی کیفیت مصالح بنایی به 3 درجه تقسیم میشود. طبیعتا استفاده از مصالح مرغوب و باکیفیت قیمت بنایی را تغییر میدهد.
بنایی ساختمانهایی با نقشههای خاص یا طراحیهای نوین، هزینه بیشتری دارد. برای مثال هزینه ساخت خانهای دوبلکس به همراه استخر و جکوزی، بالاتر از یک خانه معمولی است. هر چه امکانات ساختمان بیشتر باشد، هزینه آن افزایش پیدا میکند.
همانطور که گفته شد، سبکهای مختلفی از نما ساختمان وجود دارد که هر کدام از آنها نیازمند مصالح خاص خود است. علاوه بر این باید هزینه طراحی نما را هم در نظر بگیرید. بنابراین طراحی و اجرا نماهای ظریف و پرکاربرد، هزینه بیشتری دارد.
نکات مهم در انتخاب بنای ماهر
یک بنا حرفهای، مهارتهای زیر را دارد:
آجرکاری: مهارتی برای چیدن آجرها و دیوارچینی است. این مهارت برای ساخت سازهها و پی ساختمان لازم است.
تنظیم آجرها: تنظیم و قراردادن سنگ و آجر روی هم، از مهارتهای موردنیاز یک بنا است.
هماهنگی دست و چشم و استقامت، از دیگر مواردی است که بنا معمولی را از بنا حرفهای متفاوت میکند. داشتن این مهارت به بنا کمک میکند مواد را به خوبی روی سازه قرار دهد و تمرکز خود را از دست ندهد.
سرعت: یکی دیگر از ویژگیهای بنا حرفهای، سرعت است. کار بنایی اغلب نیازمند سرعت بالایی است تا بنا بتواند به موقع کار را به پایان رساند. توانایی حل کارها به صورت سریع، در کارهای گروهی اهمیت بالایی دارد.
توجه به جزئیات: یکی از معیارهای کار ظریف در بنایی، توجه به جزئیات است. بنا معمولا با مواد و مصالح مختلفی سروکار دارد و باید بتواند در هر کدام از کارها با دقت عمل کند.
ترمیم و بازسازی ساختمانهای قدیمی
ترمیم و بازسازی ساختمانهای قدیمی، دلایل متنوعی دارد. کاهش استحکام سازه، یکی از دلایلی است که منجر به تعمیرات بنایی میشود. البته در برخی موارد افراد برای حفظ یکپارچگی یا افزایش ایمنی، اقدام به تعمیر ساختمان میکنند.
سازه بنایی ممکن است تحت تاثیر عواملی مانند بلایای طبیعی مانند زلزله یا سیل، وقوع آتشسوزی یا رطوبت، فرسایش و نشستی فونداسیون یا حتی ایراد در طراحی و ساخت به ترمیم و بازسازی نیاز پیدا کند. در این بخش، متداولترین دلایل ترمیم ساختمان را بررسی میکنیم:
نشتی: یکی از معمولیترین مشکلاتی که منجر به ترمیم سازه میشود، نشتی آب است. در صورت عدم رسیدگی به این مشکل، ممکن است سقف فرو بریزد. به همین دلیل مداخله سریع و چککردن سقف و لولهها به صورت دورهای اهمیت بالایی دارد.
ترکخوردن: ترکهای ساختمانی از موارد کوچکی هستند که ممکن است به مشکلی جدی تبدیل شوند. اگر ترکهای روی فونداسیون ایجاد شده باشند، باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به ترمیم و بازسازی آن اقدام شود.
کاهش هزینهها: در مواردی نگهداری و استفاده از سیستمهای قدیمی در ساختمان، هزینه بسیار بالایی دارد. زیرا علاوه بر فرسودگی مصالح، انرژی بیشتری مصرف میکنند. بنابراین تعویض سیستمهای ساختمانی یکی از دلایل بازسازی ساختمان به حساب میآید.
تغییر در قوانین ساختوساز: برخی از قوانین ساختوساز در طول زمان بر اساس شرایط موجود تغییر میکنند. به همین دلیل ممکن است ساختمانهای بنایی قدیمی برای رعایت مفاد آییننامه به تغییر و بازسازی نیاز پیدا کنند.
زمان مورد نیاز برای بنایی یا بازسازی ساختمان
زمان مورد نیاز برای بازسازی ساختمان، با توجه به عوامل مختلف از 1 هفته تا 3 ماه است.
این زمان ارتباط مستقیمی با متراژ خانه و میزان بازسازی دارد. برای مثال تخریب کامل کف ساختمان، حدود 7 روز طول میکشد. البته این موضوع با متراژ خانه هم ارتباط مستقیم دارد. این زمان برای تخریب یک خانه 90 متری است. در صورتی که قصد دارید علاوه بر تخریب، کف را سرامیک یا کاشی کنید، این زمان را به 10 روز افزایش دهید.
برای اجرای گچکاری و خشکشدن کامل آن، 10 روز زمان نیاز است. اگر قصد دارید دیوارها را رنگآمیزی یا کاغذ دیواری کنید، این زمان را به 15 روز افزایش دهید.
تعویض در و پنجرهها حدود 1 تا 3 روز وقت میگیرد.
اگر قصد دارید تاسیسات ساختمان و لولهها را بازسازی کنید، حدودا به 5 روز زمان نیاز دارید.
دستمزد بنایی متری چند؟
برای تعیین قیمت کار بنایی برای ترمیم یا ساخت ساختمان، باید پارامترهای مختلفی مانند: هزینه طراحی، هزینه تخریب خانه، هزینه تغییر دکوراسیون داخلی، هزینه مصالح مورد نیاز برای تعمیر، دستمزد بنایی و هزینه مجوزها را در نظر گرفت.
در حال حاضر هزینه بنایی به ازای متر از 5.2 تا 8.5 میلیون تومان برآورد میشود. این هزینه به صورت حدودی است و وابسته به عوامل مختلفی کمتر یا بیشتر شود. در نهایت قیمت بنایی به متراژ و مصالح مصرفی بستگی دارد.
استفاده از خدمات بنایی، مستلزم استفاده از نیروی ماهر است. استفاده از نیروهای متخصص در کار بنایی، نتیجه دلخواه را به دنبال دارد. تعرفه بنایی هر ساله بر اساس نرخ کلی تغییر میکند و به عوامل مختلفی مانند مصالح، متراژ و حجم کار بستگی دارد.
دستمزد خدمات بنایی به چه صورت است؟
به صورت کلی، هزینههای بنایی ساختمان تحت تاثیر عواملی مانند میزان بازسازی یا بنایی و شرایط سازه دارد. علاوه بر این هزینه ساختوساز وابسته به نوسانات دلاری است؛ به همین دلیل نمیتوان مبلغ قطعی برای آن تعیین کرد.
اما اگر بخواهیم هزینه بنایی را به صورت حدودی محاسبه کنیم، دستمزد بنا روزمزد 600000 تومان و دستمزد کارگر ساده ساختمان 450000 تومان است.
هزینه بنایی با توجه به متغیرهای زیر محاسبه میشود:
به چه خدمتی نیاز دارید؟ (بنایی کلی/ بنایی جزئی یا تعمیرات/ دیوارکشی/ سنگکاری/ سیمانکشی بنایی/ گچکاری/ سفتکاری/ نازککاری) متراژ تقریبی ساختمان چهقدر است؟ قدمت سازه حدود چند سال است؟ بنا در چه محدودهای قرار گرفته است؟
هزینهی خدمات بنایی با کمک کار چقدر است؟
همانطور که گفته شد، هزینه خدمات بنایی بر اساس معیارهایی مانند قدمت، محدوده و متراژ ساختمان متغیر است. علاوه بر این هزینه کار بنایی با توجه به مصالح مصرفی هم تغییر میکند. بنابراین نمیتوان قیمت خدمات ساختمانی را به صورت دقیق تعیین کرد. با این وجود تعرفه خدمات بنایی از 500 هزار تومان تا 5 میلیون تومان است.
قیمت بنایی با کمک کار، پس از مشخصکردن سرویس مورد نظر و با درنظرگرفتن شرایط و خدمات مورد نیاز ساختمان، به صورت توافقی میان شما و متخصصین تعیین میشود.
چگونه سفارش بنایی خود را در کمک کار ثبت کنیم؟
خدمات بنایی یکی از پراستفادهترین خدمات صنعت ساختمانسازی است که در ساختوساز و بازسازی مورد استفاده قرار میگیرد. دغدغه بسیاری از افرادی که نیاز به خدمت بنایی دارند، تضمین مهارتهای نیرو کار است. کمک کار با فراهمکردن بستری برای ثبت سفارش بنایی و ثبت خدمات بنایی آنلاین سعی دارد این پروسه را آسانتر کند.
با سفارش بنایی در سایت کمک کار و ثبت درخواست، میتوانید به سادگی به چندین بنا دسترسی داشته باشید و با بررسی رزومه، نمونهکار و مشاهده نظرات دیگر کاربران سایت راجع به متخصص، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
کمک کار سفارش بنایی به شما کمک میکند تا در کمترین زمان با کمترین هزینه به بهترینهای این امر دسترسی داشته باشید. نحوه ثبت خدمات بنایی در این سایت بسیار ساده است. کافی است از طریق صفحه اصلی خدمت مورد نیاز خود را جستوجو کنید و سپس سفارشتان را ثبت کنید.