تعمیر اسپیکر و بلندگو
تعمیر اسپیکر و بلندگو
اسپیکر و بلندگو، امروزه کاربردی وسیعی در همه مکانها از جمله خانه، باشگاه، رستوران و غیره دارد. خرابی اسپیکرها و بلندگوها، امری اجتنابناپذیر است و مانند همه لوازم الکترونیکی امکان خرابی برای آنها وجود دارد. در ادامه به برخی ایرادات رایج و نحوه تعمیر اسپیکر، تعمیر اسپیکر بلوتوثی و بلندگو اشاره خواهیم کرد. در پلتفرم کمک کار، میتوانید به تعداد زیادی تعمیرکار لوازم الکترونیکی دسترسی داشته و بسته بر کیفیت کار و راحتی دسترسی به تعمیرکار، یکی از تعمیرکارهای لوازم الکترونیکی و اسپیکر را برای تعمیر اسپیکر در منزل خود انتخاب کنید.
کمک کار امداد تعمیر کدام مدلها و برندهای اسپیکر و بلندگو را انجام میدهد؟
در کمک کار، میتوانید متناسب با مشکل و برند اسپیکر خود، به بهترین تعمیرکاران لوازم الکترونیکی در سراسر ایران برای تعمیر اسپیکر در منزل دسترسی داشته باشید. با توجه به فراوانی تعمیرکاران متخصص در کمک کار، انواع مدلهای اسپیکر و بلندگوی خانگی، ایستاده، بزرگ یا کوچک، بیسیم، شارژی، بلوتوثی، هوشمند، فلشخور، قدیمی، جدید و غیره قابلتعمیر هستند. در واقع تعمیر اسپیکر کامپیوتر، تعمیر اسپیکر ایستاده، تعمیر اسپیکر خانگی و غیره همگی در کمک کار قابل انجام هستند. در کمک کار خدمات متنوعی در زمینه تعمیرات اسپیکر از جمله تعمیر اسپیکر کامپیوتر، تعمیر اسپیکر ماشین و اسپیکر گوشی آیفون، سامسونگ و سایر برندها توسط بهترین کارشناسان این حوزه انجام میشود.
در کمک کار کدام قسمتهای اسپیکر و بلندگو قابلتعمیر است؟
اسپیکرها و بلندگوها، همواره در معرض آسیبهایی نظیر ضربه خوردن، استفاده نامناسب، قرارگیری در معرض رطوبت و غیره هستند و با گذشت زمان دچار مشکلاتی میشوند. در این شرایط، عیبیابی و تعمیر اسپیکر و بلندگو باید توسط فردی انجام شود که دانش و تخصص لازم برای انجام این کار را داشته باشد. قسمتهای متعددی از اسپیکر و بلندگو نظیر باتری، ترانس، میکروفون، جک و غیره در معرض آسیبدیدگی هستند. در کمک کار انواع خدماتی همچون تعمیر اسپیکر کامپیوتر، تعمیر اسپیکر ایستاده، تعمیر اسپیکر خانگی، تعمیر بلندگو ماشین، تعمیر بلندگو پارهشده و غیره انجام میشود. در ادامه به طور کامل برخی از این موارد را معرفی خواهیم کرد.
تعویض باتری اسپیکر
باتری اسپیکر، یک منبع تغذیه قابلشارژ است که به اسپیکر انرژی میدهد. باتری اسپیکرها معمولاً از نوع لیتیم یونی هستند و در داخل محفظه اسپیکر قرار دارند. باتریها با گذشت زمان و با استفاده مکرر، فرسوده میشوند و ظرفیت ذخیرهسازی خود را از دست میدهند و در نتیجه اسپیکر پس از هر بار شارژ زودتر تخلیه میشود.
تعویض باتری اسپیکر، شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد؛ اما کمک گرفتن از یک تعمیرکار متخصص، باعث میشود باتری با کیفیت و مناسب اسپیکر شما، به طور صحیح در آن قرار بگیرد. علاوه بر این ممکن است خالی شدن زودهنگام شارژ اسپیکر، دلیل دیگری داشته باشد که در این صورت تعمیرکار، اسپیکر را عیبیابی کرده و آن را تعمیر میکند.
تعمیر جک اسپیکر
جک یا ورودی اسپیکر، از جمله بخشهای مهم و پرکاربرد اسپیکر است که به دلیل استفاده نامناسب، تجمع گردوغبار و خاک ممکن است در معرض آسیبدیدگی قرار بگیرد. برای اینکه بتوانید از ورودیهای مختلف اسپیکر خود استفاده کنید، میتوانید جهت تعمیر جک اسپیکر خود از خدمات تکنسینهای متخصص کمک کار بهرهمند شوید.
تعمیر بلوتوث اسپیکر
قطعه بلوتوث در اسپیکر، وظیفه برقراری ارتباط بیسیم بین اسپیکر و دستگاههای دیگر مانند گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپها را دارد. این قطعه میتواند به دلیل ضربه، رطوبت یا نوسانات برق دچار مشکل شود و باید به تعمیر اسپیکر بلوتوثی پرداخت. از جمله علائم خرابی بلوتوث، میتوان به عدم توانایی یافتن دستگاههای بلوتوثی دیگر، قطع و وصل شدن اتصال بلوتوث و کیفیت پایین صدای بلوتوث اشاره کرد. تعمیر بلوتوث، یک فرایند تخصصی و پیچیده است که به دانش و مهارت تخصصی نیازمند است. تعمیرکاران متخصص، دارای تجربه و ابزار لازم برای تشخیص دقیق مشکل و نحوه تعمیر آن هستند.
تعمیر سوکت شارژ اسپیکر
سوکت شارژ، قطعهای است که کابل شارژ را به اسپیکر متصل میکند و به آن اجازه میدهد تا باتری خود را شارژ کند. سوکت شارژ، به مرور زمان و با ورود و خروج مکرر شارژر، فرسوده و خراب میشود. در صورت خرابی سوکت شارژ، اسپیکر به درستی شارژ نمیشود و یا با راحتی از آن جدا میشود. تعمیر سوکت شارژ اسپیکر، میتواند فرایندی پیچیده باشد به خصوص اگر نیاز به لحیمکاری یا تعویض قطعات داشته باشد. به همین جهت توصیه میکنیم دستگاه خود را به دست یک تعمیرکار اسپیکر و متخصص سپرده تا از تعمیر صحیح آن اطمینان داشته باشید.
تعویض آمپلیفایر اسپیکر
آمپلیفایر، سیگنالهای صوتی ضعیف را از دستگاههای منبع گرفته و آنها را به سیگنالهای قدرتمندی تبدیل میکند که بلندگوها بتوانند آنها را به صدا تبدیل کنند. از جمله نشانههای خرابی آمپلیفایر اسپیکر میتوان به عدم وجود صدا، صدای ضعیف یا مخدوش، وجود وزوز یا نویز اشاره کرد. درصورتی که دانش و تجربه کار با لوازم الکترونیکی را ندارید، توصیه میکنیم برای عیبیابی و تعمیر آمپلیفایر اسپیکر، به یک تعمیرکار اسپیکر و متخصص مراجعه کنید.
تعمیر و تعویض میکروفن اسپیکر
میکروفن اسپیکر، یک قطعه کوچک الکترونیکی است که صدا را به سیگنال الکتریکی تبدیل میکند. این سیگنال توسط اسپیکر به صدا تبدیل میشود. تجمع گردوغبار و کثیفی میتواند کیفیت صدای میکروفن را کاهش دهد. همچنین با گذشت زمان، امکان فرسودگی و از کار افتادن اجزای داخلی میکروفن وجود دارد. در صورت خرابی میکروفن، ممکن است هنگام ضبط صدا هیچ صدایی ضبط نشود و یا کیفیت صدای ضبط شده پایین باشد. تعمیر و تعویض میکروفن اسپیکر را به تعمیرکاران متخصص بسپارید تا از کیفیت و طول عمر میکروفن اطمینان کافی داشته باشید.
تعمیر ترانس اسپیکر
ترانس اسپیکر یک مبدل ولتاژ است که در منبع تغذیه اسپیکر قرار دارد. وظیفه ترانس، تبدیل جریان برق AC ورودی به ولتاژهای DC مورد نیاز برای اجزای مختلف اسپیکر مانند آمپلیفایر و بلندگوها است. در صورتی که اسپیکر برای مدت طولانی در دمای بالا کار کند، ترانس اسپیکر داغ شده و موجب سوختن آن میشود. نوسانات برق یا اتصال کوتاه نیز میتواند باعث افزایش ناگهانی ولتاژ شود که به سیمپیچهای ترانس آسیب میرساند. ناگفته نماند که ترانسها معمولاً در اسپیکرهای بزرگ و پرقدرت استفاده میشوند؛ چراکه این نوع اسپیکرها به ولتاژهای بالاتری برای عملکرد صحیح خود نیاز دارند.
اگر اسپیکر شما روشن میشود اما صدایی از آن نمیآید، ممکن است ترانس آن خراب شده باشد. همچنین اگر از اسپیکر شما بوی دید میآید، ممکن است ترانس آن سوخته باشد. برای عیبیابی دقیق و برطرف شدن مشکل ترانس اسپیکر، به یک تعمیرکار متخصص مراجعه کنید تا ترانس آن را تعمیر یا تعویض کنند.
تعمیر کنترل اسپیکر
کنترل اسپیکر، میتواند بر اثر ضربه، ورود آب یا سایر مایعات، آسیبدیده و به درستی کار نکند. همچنین گذر زمان و ورود گردوغبار در درون کنترل اسپیکر، میتواند به افت عملکرد آن منجر شود. در صورتیکه دکمهها عمل نمیکنند یا برای فعال کردن دکمهها نیاز به فشار بیشتری داشته باشید، ممکن است کنترل اسپیکرتان نیاز به تعمیر داشته باشد. برای بررسی و تعمیر کنترل اسپیکر خود، میتوانید از تعمیرکاران متخصص کمک کار کمک بگیرید. ممکن است با باز کردن کنترل و بررسی اجزای داخلی آن، تعمیرکار اسپیکر و بلندگو متوجه شود خرابی و کار نکردن کنترل، مربوط به یکی از اجزای داخلی اسپیکر باشد که در این صورت آن را عیبیابی کرده و تعمیر میکند.
تعمیر کلید پاور اسپیکر
عدم روشن و خاموش شدن اسپیکر هنگام فشار دادن کلید پاور و روشن و خاموش شدن تصادفی اسپیکر، میتواند از نشانههای خرابی کلید پاور اسپیکر باشد. ممکن است به دلیل گذر زمان و استفاده مکرر، بردها و اجزای مربوط به کلید پاور آسیبدیده یا به دلیل ورود گردوغبار، به درستی عمل نکند. تعمیرکار متخصص کمک کار، با تشخیص مشکل کلید پاور، به سرعت اقدام به تعمیر یا تعویض آن میکند و با بررسی اجزای داخلی، این مشکل را به کلی رفع خواهد کرد.
تعمیر ولوم اسپیکر
با ولوم اسپیکر، میتوانید میزان صدای خروجی اسپیکر را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید. گذشت زمان و استفاده مکرر، باعث فرسودگی اجزای داخلی ولوم مانند کنتاکتها و مسیرهای کربنی میشود. از جمله نشانههای خرابی ولوم اسپیکر، میتوان به وجود نویز، قطع و وصل صدا و عدم کارکرد کامل ولوم اشاره کرد. تعمیر ولوم اسپیکر ممکن است با تمیز کردن یا تعویض قطعات جزئی به آسانی انجام شود. اما امکان وجود مشکلات دیگر نیز ممکن است باعث خرابی ولوم اسپیکر شده باشد که تعمیرکار متخصص به خوبی آن را تشخیص داده و رفع میکند.
تعمیر دیافراگم اسپیکر
دیافراگم قطعه نازکی است که به فریم بلندگو متصل میشود. هنگامی که جریان الکتریکی از سیمپیچ عبور میکند، دیافراگم به جلو و عقب حرکت کرده و امواج صوتی را تولید میکند. پارگی، شایعترین نوع آسیبدیدگی دیافراگم اسپیکر است که با نام تعمیر بلندگو پارهشده شناخته میشود و میتواند ناشی از بلند کردن بیش از حد ولوم صدا، ضربه به آن یا قرار گرفتن در معرض گرمای شدید باشد. صدای خفه، خشخش یا وزوز از جمله علائم رایج خرابی دیافراگم است. همچنین اگر بلندگو حتی در بالاترین سطح ولوم، صدای ضعیفی تولید میکند، ممکن است دیافراگم آن آسیبدیده باشد. تعمیرکار متخصص میتواند به درستی علت مشکل اسپیکر شما را تشخیص داده و نسبت به تعمیر آن اقدام کند.
تعمیر پارگی اسپیکر
اسپیکر دارای قطعات بسیار آسیبپذیر و حساسی است که میتواند به دلایل مختلفی مانند وارد شدن ضربه، اصابت شی تیز و غیره دچار آسیبدیدگی و پارگی شود. در صورت پارگی اسپیکر، ممکن است با مشکلاتی نظیر عدم خارج شدن صحیح صدا و خش داشتن صدای دستگاه خود مواجه شوید. از آنجا که تعمیر بلندگوی پارهشده و تعمیر بلندگوی پارهشده، امری تخصصی است، بهتر است این کار را به تکنسینها و تعمیرکاران ماهر بسپارید.
تعمیر باند و اسپیکر سوخته
ممکن است برای شما این مشکل پیش آمده باشد که پس از فشار دادن دکمه پاور، اسپیکر روشن نشده و پس از بررسی بخشهای مختلف دستگاه، متوجه شوید اسپیکر شما سوخته است. به طور کلی برد اسپیکر از قطعات مختلفی نظیر ترانس، فیوز، مدار ولتاژ، ورودی سیگنال الکتریکی، خازن و غیره تشکیل شده است که خرابی یا سوختگی هریک از این قطعات میتواند موجب از کار افتادن اسپیکر یا سوختن آن شود. بررسی و عیبیابی علت سوختن و از کار افتادن اسپیکر، کاری تخصصی است که باید به دست تعمیرکاری متخصص انجام پذیرد.
تعمیر رقص نور اسپیکر
رقص نور اسپیکر، سیستمی از لامپهای LED است که در برخی اسپیکرها تعبیه شده و با ریتم موسیقی، روشن و خاموش میشود و به رنگهای مختلف درمیآید. رقص نور در صورت خرابی میتواند باعث شود که هیچیک از لامپها روشن نشود؛ فقط برخی روشن شوند یا لامپها به طور مداوم روشن باشند و با ریتم موسیقی هماهنگ نباشند. خرابی رقص نور اسپیکر، میتواند ناشی از مشکل در برد مدار چاپی، سنسورها یا اتصالات آن باشد. عیبیابی و تعمیر رقص نور میتواند فرایندی پیچیده و تخصصی باشد که بهتر است توسط یک تعمیرکار متخصص انجام پذیرد.
مرکز تعمیر اسپیکر و باند خانگی در تهران
در صورتی که ساکن هریک از مناطق شهر تهران هستند و نیاز به استفاده از خدمات تعمیرات اسپیکر مانند تعمیر اسپیکر در منزل برای تعمیر اسپیکر خانگی خود را دارید، میتوانید با مراجعه به پلتفرم کمک کار، به بهترین تکنسینهای این حوزه دسترسی داشته باشید. پس از ثبت درخواست شما در کمک کار، تکنسینهای متخصص برای تعمیر اسپیکر خانگی، در کوتاهترین زمان ممکن به محل موردنظر شما در هر یک از مناطق 24گانه استان تهران مراجعه کرده و اسپیکر شما را تعمیر خواهند کرد.
تعمیر اسپیکر در منزل یا محل کار
کمک کار در جهت جلب رضایت مشتریان و مراجعهکنندگان خود، خدماتی همچون تعمیر اسپیکر در منزل و محل شما ارائه میدهد. با این کار دیگر نیازی نیست اسپیکر خود را برای تعمیر به تعمیرگاه لوازم الکترونیکی منتقل کنید؛ میتوانید بدون اینکه از منزل خارج شوید، درخواست خود را جهت تعمیر اسپیکر در منزل ثبت کرده و خدمات مربوطه را در سریعترین زمان و در منزل خود دریافت کنید.
مزایای استفاده از خدمات تعمیرات اسپیکر و بلندگو در کمک کار
کمک کار پلتفرمی برای ثبتنام متخصصین و تکنسینهای کاربلد از سراسر کشور در زمینه تعمیرات لوازمخانگی و صوتی و تصویری است. استفاده از خدمات تعمیر اسپیکر در منزل و بلندگو در کمک کار مزایای بسیاری به همراه خود دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:
• استفاده از تجهیزات و قطعات یدکی اورجینال برای تعمیر اسپیکر از جمله تعمیر اسپیکر بلوتوثی
• انتخاب تعمیرکار متناسب با مشکل و برند اسپیکر شما
• انتخاب بهترین تکنسین با توجه به مهارتها و سابقه کار
• ارتباط با واحد پشتیبانی به صورت آنلاین
• دسترسی به تعمیرکارانی از سراسر کشور
• دسترسی به سیستم پرداخت امن کمک کار
عیبیابی مشکلات اسپیکر
عیبیابی دقیق مشکل اسپیکر، لازمه تعمیر صحیح آن است. در ادامه به عیبیابی مشکلات انواع اسپیکر خانگی پرداختهایم که با مطالعه هریک از آنها میتوانید از علت بروز مشکلات مختلف در دستگاه خود اطلاع پیدا کنید. همچنین اگر نیاز به خدمات تعمیرکار اسپیکر برای رفع مشکل دستگاه خود دارید، میتوانید از خدمات تکنسینهای متخصص کمک کار استفاده نمایید.
خشخش کردن صدای اسپیکر
• از اینکه کابلهای اتصال اسپیکر به دستگاه به درستی وصل شده و هیچیک از اتصالات شکستگی یا خرابی ندارد، اطمینان حاصل کنید.
• ممکن است خشخش کردن اسپیکر به دلیل ورود گردوغبار و کثیفی به داخل آن باشد. در این صورت، اسپیکر را با موادی مانند پاککننده الکلی یا هوای فشرده با احتیاط تمیز کنید.
• اگر درایور صوتی دستگاه بهروز نباشد، ممکن است صدای اسپیکر خشخش کند؛ بنابراین، بهتر است ابتدا درایور صوتی را بهروز کرده و مجدداً تست نمایید.
• اگر خشخش صدا در یک فرکانس خاص رخ میدهد، بهتر است فرکانس پخش را تغییر دهید و صدا را در فرکانس دیگری تست کنید.
• در برخی موارد، تنظیمات صوتی دستگاه میتواند منجر به خشخش کردن صدای اسپیکر شود؛ بنابراین، بهتر است تنظیمات صوتی دستگاه خود را بررسی و آنها را تنظیم کنید.
شارژ نشدن اسپیکر
• مطمئن شوید کابل شارژ به درستی و به طور کامل به اسپیکر و منبع تغذیه وصل شده و هیچیک از اتصالات آسیب ندیدهاند.
• از اینکه منبع تغذیه به درستی کار میکند و برق کافی برای شارژ شدن دستگاه را فراهم میکند اطمینان حاصل کنید.
• گاهی اوقات، وجود گردوغبار و کثیفی در پورت شارژ اسپیکر میتواند باعث شارژ نشدن اسپیکر شود. در این صورت، پورت شارژ را با یک برس نرم به آرامی تمیز کنید.
• اگر باتری اسپیکر دچار مشکل شده باشد، دستگاه شارژ نخواهد شد. در این صورت باتری اسپیکر باید مورد بررسی و تعمیر قرار بگیرد. همچنین در صورت لزوم باتری اسپیکر باید تعویض گردد.
• در برخی موارد ممکن است قطعات داخلی اسپیکر خراب شده و نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشند.
• در برخی موارد، بهروزرسانی فریمور اسپیکر میتواند به شارژ شدن آن کمک کند؛ بنابراین لازم است فریمور اسپیکر خود را بروز کنید.
قطع شدن صدای اسپیکر خانگی
• مطمئن شوید تمام کابلها به طور کامل به اسپیکر، دستگاه منبع و پریز برق متصل شدهاند.
• کابلها در صورتی که آسیبدیده باشند نیاز به تعویض دارند.
• اگر اسپیکر دارای منبع تغذیه جداگانه است، ممکن است خراب شده و نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد.
• مطمئن شوید که منبع ورودی صحیح در اسپیکر و دستگاه منبع انتخاب شده است.
• اگر از بلندگوها بوی دود یا سوختگی استشمام میشود، یا اگر ظاهر آنها غیرطبیعی به نظر میرسد، ممکن است سوخته باشند.
• ممکن است بلندگوها به دلیل مشکلات داخلی مانند خرابی آمپلیفایر یا مادربورد صدا تولید نکنند.
واضح نبودن صدای اسپیکر
• ابتدا از اتصال صحیح سیمها اطمینان حاصل کنید. اگر سیمها به درستی وصل شدهاند، باید به تنظیمات صوتی دستگاه خود بروید و سطح صدا را مورد بررسی قرار دهید.
• اگر سطح صدا به درستی تنظیم شده و مشکل همچنان ادامه دارد، ممکن است نوع فایل صوتی مورد استفاده شما باعث کاهش کیفیت صدا شده باشد. در این صورت فایل صوتی خود را با فرمت دیگر پخش و صدای اسپیکر را بررسی کنید.
• همچنین ممکن است درایور صوتی دستگاه بروز نباشد. در این صورت، لازم است درایور صوتی دستگاه را بروز کرده تا به کیفیت صدای بهتری دست پیدا کنید.
وصل نشدن بلوتوث گوشی به اسپیکر
• وصل نشدن بلوتوث گوشی به اسپیکر ممکن است به دلیل روشن نشدن صحیح بلوتوث دستگاه باشد. در چنین شرایطی، راهاندازی مجدد اسپیکر میتواند مشکل را حل کند.
• ممکن است این مشکل به دلیل اتصالات نامناسب باشد. در این صورت، اتصالات بلوتوث را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که دستگاه بلوتوث به درستی به اسپیکر متصل شده است.
• برای استفاده بهینه از بلوتوث اسپیکر، ممکن است لازم باشد درایورهای بلوتوث دستگاه نیاز به بروز رسانی داشته باشند.
• گاهی اوقات تنظیمات بلوتوث دستگاه ممکن است تغییر کرده و باعث وصل نشدن گوشی به اسپیکر شوند. در این صورت به بخش تنظیمات دستگاه بلوتوث خود رفته و آن را بازبینی کنید.
تاخیر صدا در اسپیکر
• تاخیر صدا در اسپیکر، ممکن است به دلیل بروز نبودن درایور صوتی دستگاه باشد؛ بنابراین، بهتر است ابتدا درایور صوتی دستگاه را بروز رسانی کرده و آن را مجدد تست کنید.
• اطمینان حاصل کنید که کابلهای اتصال اسپیکر به درستی وصل شده و کابلها پوسیده یا خراب نباشند.
• اگر از کابل با کیفیت پایین استفاده میکنید، ممکن است در صدا تاخیر ایجاد شود؛ بنابراین، بهتر است از کابل با کیفیت استفاده کنید.
• در برخی موارد، تنظیمات صوتی دستگاه میتواند منجر به تاخیر در صدا شود؛ بنابراین، بهتر است تنظیمات صوتی دستگاه خود را بررسی و مجدد آنها را تنظیم کنید.
روشن نشدن اسپیکر و بلندگو
• ابتدا از اتصال صحیح اسپیکر به دستگاه خود اطمینان حاصل کنید.
• اگر از کابل AUX استفاده میکنید، مطمئن شوید کابل به درستی وصل شده و خرابی یا پارگی در کابل وجود ندارد. همچنین درمورد کابل USB نیز اطمینان حاصل کنید که به پورت مناسب وصل شده باشد.
• سپس اطمینان حاصل کنید اسپیکر روشن است و در فرکانس صحیح قرار دارد. برای بررسی سطح صدا، حجم صدا را بالا ببرید و مطمئن شوید که صدا از اسپیکر پخش میشود.
• اگر مشکل همچنان ادامه دارد، بهتر است درایور صوتی دستگاه خود را بروز رسانی کنید.
قطع و وصل شدن صدای اسپیکر
• ممکن است مشکل قطع و وصل شدن صدای اسپیکر، از پورتهای ورودی دستگاه باشد؛ بنابراین پورتهای ورودی و سایر کابلها و اتصالات را مورد بررسی قرار دهید.
• اگر از اسپیکر بلوتوثی استفاده میکنید، ممکن است فاصله زیاد بین اسپیکر و دستگاه پخش یا تداخل با سایر دستگاههای بلوتوث، باعث قطع و وصل شدن صدا شده باشد.
• اطمینان حاصل کنید از نسخههای بلوتوث سازگار بین اسپیکر و دستگاه پخش استفاده میکنید.
• اگر از اسپیکر بلوتوثی شارژی استفاده میکنید، ممکن است شارژ آن کم شده یا باتری آن ضعیف باشد.
کم شدن صدای اسپیکر خانگی
• یکی از عیبها در این نوع اسپیکر که نیاز به تعمیر اسپیکر خانگی دارد، کم شدن صدای آن است. کابلهای جدید را جایگزین کابلهای اسپیکر کرده و دستگاه را مجدد تست کنید.
• سطح صدا را هم روی اسپیکر و هم روی دستگاه منبع صدا مورد بررسی قرار دهید. ممکن است به صورت تصادفی، صدا را کم کرده باشید.
• تنظیمات اکولایزر را بررسی کنید تا متوجه شوید آیا فرکانسهای بالا یا پایین بیش از حد کم شدهاند یا خیر.
• اگر بلندگوها آسیبدیده باشند، ممکن است صدای اسپیکر کم شود.
• مشکلات الکترونیک در داخل اسپیکر نیز میتواند دلیل بر کاهش صدای اسپیکر باشد.
نخواندن فلش در اسپیکر
• اگر فلش با فرمتی که اسپیکر پشتیبانی نمیکند، فرمتبندی شده باشد، اسپیکر قادر به خواندن آن نخواهد بود.
• در صورتی که فلش آسیبدیده یا خراب شده باشد، ممکن است اسپیکر نتواند آن را بخواند.
• ممکن است این مشکل به دلیل خراب بودن پورت USB باشد.
• چنانچه فلش ویروسی باشد، ممکن است اسپیکر برای محافظت از خود، از خواندن آن امتناع کند.
خاموش شدن ناگهانی اسپیکر
• ممکن است باتری اسپیکر کم شده یا تمام شده باشد و اسپیکر به صورت ناگهانی خاموش شود.
• چنانچه از اسپیکر سیمی استفاده میکنید، ممکن است آداپتور برق آن خراب شده و نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد.
• ممکن است کابلها شل یا آسیبدیده باشند؛ تمام اتصالات را بررسی کرده و در صورت نیاز کابلها را تعویض کنید.
روشن نشدن رقص نور اسپیکر
• ابتدا بررسی کنید آیا دکمه رقص نور روشن است یا خیر.
• بعضی از اسپیکرها دارای یک کابل جداگانه برای رقص نور هستند. بررسی کنید که این کابلها سالم هستند و به درستی به اسپیکر و منبع برق وصل شدهاند.
• نوسانات برق، سیمکشی نامناسب و اتصالات ضعیف میتواند باعث مشکل در عملکرد رقص نور شود.
نویز داشتن اسپیکر
• از اتصال صحیح تمام کابلها به بلندگو و دستگاه منبع اطمینان حاصل کنید.
• سعی کنید کابلهای برق را از کابلهای بلندگو دور نگه دارید؛ از کابلهای کوتاهتر استفاده کنید یا آنها را از مسیرهای مختلف عبور دهید تا کمترین برخورد را با هم داشته باشند.
• پورتهای اتصالات را در بلندگو و دستگاه بررسی کنید تا متوجه شوید آیا خم شده، آسیبدیده یا کثیف شدهاند یا خیر.
• اگر بلندگوها ضربه دیده به طور فیزیکی آسیبدیده باشند ممکن است در صدای اسپیکر نویز ایجاد شود.
• با گذشت زمان، در مخروطهای بلندگو گردوغبار و کثیفی تجمع میکنند که میتواند باعث ایجاد نویز شود.
سوت کشیدن اسپیکر
• نوسانات ولتاژ یا جریان برق میتواند باعث ایجاد تداخل در سیگنال صوتی شده و منجر به سوت کشیدن شود. همچنین کابلهای آسیبدیده یا معیوب نیز میتوانند باعث ایجاد تداخل در سیگنال صوتی شده و منجر به سوت کشیدن شوند.
• بلندگوی آسیبدیده نیز ممکن است صدای سوت یا وزوز تولید کند.
• وجود گردوغبار و کثیفی روی مخروط بلندگوها نیز میتواند عامل ایجاد صدای سوت در اسپیکر باشد.
خدمات کمک کار در سرویس تعمیر اسپیکر و بلندگو
در صورتی که اسپیکر یا بلندگوی شما نیاز به تعمیر دارد، میتوانید با مراجعه به پلتفرم کمک کار، به هزاران متخصص و تکنسین این حوزه برای تعمیر اسپیکر در منزل و در سراسر کشور دسترسی داشته باشید. میتوانید بسته به مشکل اسپیکر، برند آن و محل سکونت خود یکی از تکنسینهای ماهر و باتجربه را انتخاب کرده و از خدمات سرویس و تعمیر اسپیکر از جمله تعمیر اسپیکر بلوتوثی و بلندگو استفاده کنید.
چگونه نصاب و یا تعمیرکار را انتخاب کنید؟
در کمک کار، میتوانید با مراجعه به پروفایل هر نصاب یا تعمیرکار اسپیکر، تمامی سوابق کاری این فرد را مشاهده کنید. علاوهبر آن میتوانید با مطالعه نظرات مشتریان قبلی این نصاب یا تعمیرکار، از کیفیت کار نهایی اطمینان حاصل کنید. با مقایسه چندین نصاب یا تعمیرکار و سنجش امتیاز آنها میتوانید بهترین و باکیفیتترین خدمات از جمله تعمیر اسپیکر در منزل را تجربه کنید.
متخصصان کمک کار چگونه انتخاب میشوند؟
پلتفرم کمک کار، دارای سیستم رتبهبندی و دریافت بازخورد است. این سیستم به شما کمک میکند تا نصابهای با مهارت و قابلاعتماد در حوزه مورد نیاز خود را انتخاب کنید. همچنین از طریق کمک کار میتوانید با متخصصین ارتباط برقرار کرده، سوالات خود را بپرسید و جزئیات پروژه را نهایی کنید.
سوالات متداول تعمیرات اسپیکر
در ادامه به تعدادی از سوالات متداول شما در ارتباط با تعمیر اسپیکر از جمله تعمیر اسپیکر بلوتوثی و بلندگو پاسخ خواهیم داد.
1. هزینه تعمیر اسپیکر و بلندگو به صورت سیار
هزینه تعمیر اسپیکر به موارد زیادی از جمله نوع و برند اسپیکر و مشکل آن بستگی دارد. برآورد هزینه تعمیر اسپیکر و بلندگو به صورت سیار، در مراحل نهایی توسط کارشناسان تعیین میشوند؛ به عنوان مثال هزینه تعمیر اسپیکر گوشی سامسونگ متفاوت با هزینه تعمیر اسپیکر گوشی آیفون است. به صورت کلی میتوان گفت که حتی عدد مشخصی را نمیتوان برای هزینه تعمیر بلندگوی گوشی تعیین کرد.
2. هزینه تعمیر اسپیکر و بلندگو در محل
هزینه تعمیر بلندگو و اسپیکر، در شهرهای مختلف ممکن است تفاوت داشته باشد. به طور کلی در شهرهای بزرگ، هزینه تعمیرات به دلیل دستمزد بالاتر تعمیرکاران، بالاتر است. تعمیر اسپیکر و بلندگو در محل، با توجه به اینکه نیاز به صرف انرژی و زمان بیشتری از طرف تعمیرکار اسپیکر است، دارای هزینه بالاتری است.