ساخت حفاظ
انواع حفاظ ساختمان
شناخت انواع حفاظ به شما کمک میکند تا بهترین نوع حفاظ را برای ساختمان خود انتخاب کنید. به همین منظور در این بخش از مقاله، پرکاربردترین انواع حفاظ ساختمان را بررسی کردهایم:
• حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی یک حفاظ بسیار زیبا با امنیت بالاست که میتوان آن را روی دیوار، بالکن و سایر بخشهای ساختمان نصب کرد. حفاظ شاخ گوزنی در مدلهای متنوع به سفارش مشتری طراحی شده و ساخته میشود که از محبوبترین مدلهای آن میتوان به مدل نیزار، بوتهای و لیلیوم اشاره کرد. حفاظهای شاخ گوزنی با شاسی پروفیل یا شاسی میلگرد تولید شده و در بسترهای آجری، بتنی، سنگی، سیمانی و غیره قابل نصب هستند. شما میتوانید به سلیقه خود، حفاظ شاخ گوزنی را رنگ کرده و نورپردازی دلخواه را در آن به اجرا در بیاورید تا ظاهر زیباتری به ساختمان خود بدهید.
• حفاظ استیل
حفاظ استیل با ظاهر شیک و مدرن و استحکام بالای خود شناخته میشود. این نوع حفاظ قابل نصب در پنجره و بالکن بوده و ظاهر مدرنی به ساختمان میبخشد. حفاظ استیل معمولا در طرحهای ساده اجرا میگردد، با این حال میتوان بنا به سلیقه مشتری، آنها را به حالت منحنی هم ساخت.
• حفاظ فرفورژه
حفاظ فرفورژه یکی از زیباترین و پرکاربردترین انواع حفاظ برای نصب در درب و پنجرههاست که معمولا به شکل شاخ و برگ درختان یا گل و گیاهان طراحی میشود.
ساخت حفاظ فرفورژه با ظاهر جذاب خود، نمایی کلاسیک به ساختمان میدهد و استحکام بسیار زیادی دارد.
• حفاظ بوتهای
حفاظ بوتهای که ظاهری به شکل بوته گیاهان دارد، جزو پرکاربردترین انواع حفاظهاست که معمولا در درب و پنجرهها، بالکن یا روی دیوار نصب میشود. حفاظ بوتهای با استفاده از میلگردهای شکل داده شده، ساخته میشود. در واقع میلگردها به حالت منحنی یا در هم پیچیده شکل میگیرند و پس از رنگ آمیزی، روی بستر مورد نظر نصب میگردند.
• حفاظ چوبی
حفاظ چوبی برای حفاظت از بخشهای داخلی ساختمان مانند راه پله طراحی میشود. این نوع حفاظ ظاهر کلاسیک و بسیار جذاب و منحصربه فردی دارد و میتوان آن را به شکل هنرمندانهای طراحی کرد. حفاظهای چوبی برای بخشهای خارجی ساختمان مناسب نیستند چون دوام و استحکام لازم را ندارند و در مقابل رطوبت و عوامل محیطی، دچار فرسایش میشوند.
• حفاظ بانکی
حفاظ بانکی، حفاظهای ساده و قدرتمندی هستند که از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده و مقاومت بسیار بالایی دارند. این نوع حفاظها در درب و پنجرهها نصب شده و به خوبی از ساختمان در برابر نفوذ سارقین محافظت میکنند. حفاظهای بانکی کل مساحت درب و پنجره را پوشش داده و از شکل ظاهری خوبی هم برخوردارند.
حفاظ پنجره ثابت بهتر است یا متحرک؟
حفاظ پنجره در دو مدل ثابت یا متحرک قابل ساخت است که هر کدام مزایا و ویژگیهای خود را دارند. تفاوت حفاظ پنجره ثابت و متحرک به شرح زیر است:
• حفاظ پنجره ثابت
حفاظ پنجره ثابت میتواند از نوع استیل، فرفورژه، آهنی، نیزار یا بانکی باشد که به صورت ثابت روی قاب پنجره نصب شده و قابلیت حرکت ندارد. این نوع حفاظ با قدرت و استحکام بالای خود، سالیان سال از پنجره ساختمان محافظت میکند.
• حفاظ پنجره متحرک
حفاظ پنجره متحرک در مدلهای متنوع تولید شده و روی پنجره نصب میشود، با این تفاوت که قابلیت حرکت و باز و بسته شدن دارد. این نوع حفاظ معمولا به صورت تاشو، باز و بسته شده و میتوان در مواقع نیاز، آن را کاملا باز کرد. حفاظ پنجره متحرک در مدلهای کشویی، دوجداره، جالیزی و لولایی تولید شده و با استفاده از یراق آلات درجه یک و بسیار باکیفیت روی پنجره نصب میگردد.
ساخت حفاظ پنجره دوجداره
یکی از مدلهای جدید حفاظ پنجره، حفاظ دوجداره است که با ظاهر شیک و قابلیتهای منحصربه فرد خود، نظر مثبت بسیاری از طراحان ساختمان را جلب کرده است. از مزایای نصب حفاظ پنجره دوجداره میتوان به جلوگیری از هدر رفت انرژی اشاره کرد. در واقع این نوع حفاظ علاوه بر جنبه محافظتی، از هدر رفتن گرما جلوگیری کرده و با عایق بندی صوتی، کیفیت زندگی را افزایش میدهد.
حفاظهای دوجداره در مدلهای آکاردئونی، نردهای، رول شونده و غیره طراحی شده و با نهایت دقت و ظرافت نصب میشوند. شما میتوانید برای ساخت و نصب حفاظ پنجره دوجداره از متخصصان حرفهای کمک کار، کمک بگیرید.
عوامل موثر بر هزینه ساخت حفاظ در کمک کار
هزینه ساخت حفاظ به چند عامل مهم بستگی دارد و به همین دلیل نمیتوان یک قیمت واحد برای آن در نظر گرفت. این عوامل شامل موارد زیر هستند:
• نوع حفاظ و طرح و مدل آن
انواع حفاظها، اجرت ساخت متفاوتی دارند. همچنین شکل ظاهری و طرح و مدل حفاظ در هزینه آن بسیار تاثیرگذار است. هرچه شکل حفاظ پیچیدهتر باشد، وقت بیشتری برای ساخته شدن لازم دارد و هزینه بیشتری هم به دنبال خواهد داشت.
• جنس و کیفیت حفاظ
جنس حفاظ میتواند از استیل، آهن، فولاد، شیشه، چوب، پروفیل و غیره باشد که هزینه متفاوتی دارند. همچنین کیفیت ساخت حفاظ در قیمت آن تاثیر دارد.
• ارتفاع، عرض و تراکم حفاظ
اندازه حفاظ در قیمت ساخت آن تاثیر میگذارد. به عنوان مثال هرچه تراکم در حفاظهای بوتهای و شاخ گوزنی بیشتر باشد، قیمت ساخت آن هم بیشتر است. بنابراین متخصص تا متراژ فضای مورد نظر را اندازه گیری نکند، نمیتواند قیمت دقیق را تعیین کند.
• ارتفاع نصب
نصب حفاظ در ارتفاع زیاد، کار سختتر و زمانبرتری است و به همین دلیل دستمزد بیشتری هم دارد. از طرفی نوع و کیفیت یراق آلات هم در هزینه نصب حفاظ تاثیر دارند.
مراحل ساخت و نصب حفاظ در کمک کار
اولین مرحله، ثبت سفارش و استخدام متخصص است. پس از آن متخصص در یک زمان مشخص برای اندازه گیری درب و پنجرهها یا فضایی که قرار است حفاظ در آن اجرا شود به آدرس شما مراجعه میکند. در نهایت مراحل ساخت حفاظ در کارگاه انجام شده و پس از اتمام کار و انجام اصلاحات (در صورت نیاز)، حفاظ توسط متخصص در محلهای تعیین شده نصب میگردد.
سایت کمک کار با ارائه امکان پرداخت هزینه به صندوق پرداخت امن، احساس اطمینان را بین مشتری و متخصص ایجاد کرده است. به این ترتیب شما میتوانید پس از پایان کار و در صورت رضایت از نتیجه، هزینه را از صندوق امن به حساب متخصص واریز کنید.
از طرفی تیم پشتیبانی آنلاین کمک کار در کلیه مراحل ساخت و نصب حفاظ در کنارتان هستند تا به سوالات شما پاسخ دهند و مشکلاتتان را پیگیری کنند. بنابراین با خیال راحت سفارش خود را در کمک کار ثبت کنید تا متخصصان ما در کوتاهترین زمان، با ساخت بهترین و باکیفیتترین انواع حفاظ، زیبایی و امنیت ساختمان شما را افزایش دهند.